1Punktedukacyjny
Webinariumna żywo
pon, 31 maj
18:00 Warszawa

Live Webinar: Drukowane, stałe odbudowy protetyczne – Zastosowanie skanera wewnątrzustnego iTero Element 5D Plus

Wykładowca: Dr. Josef Kunkela Ph.D.

  Days
:
   Hours
:
   Minutes
:
   Seconds
Zarejestruj się teraz

proszę zaloguj się lub zarejestruj

Aby zarejestrować się na seminarium internetowe, musisz być członkiem naszej strony internetowej. Jeśli masz już konto, zaloguj się.

Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, prosimy o rejestrację. Rejestracja jest bezpłatna i zajmie tylko chwilę.

Zostań członkiem za darmo

inne strefy czasowe

Course date in other time zones

Los Angeles, USA

31 May, 09:00 AM

Mexico City, Mexic

31 May, 11:00 AM

New York, USA

31 May, 12:00 PM

London, United Kingdom

31 May, 05:00 PM

Berlin, Germany

31 May, 06:00 PM

Bucharest, Romania

31 May, 07:00 PM

Moscow, Russian Federation

31 May, 07:00 PM

Abu Dhabi, UAE

31 May, 08:00 PM

Islamabad, Pakistan

31 May, 09:30 PM

New Delhi, India

31 May, 09:30 PM

Bangkok, Thailand

31 May, 11:00 PM

Hanoi, Vietnam

31 May, 11:00 PM

Beijing, China

01 Jun, 12:00 AM

Philipines

01 Jun, 12:00 AM

Kuala Lumpur, Malaysia

01 Jun, 12:00 AM

Singapore

01 Jun, 12:00 AM

Taiwan

01 Jun, 12:00 AM

Hong Kong

01 Jun, 12:00 AM

Sydney, Australia

01 Jun, 02:00 AM

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Live Webinar: Drukowane, stałe odbudowy protetyczne – Zastosowanie skanera wewnątrzustnego iTero Element 5D Plus

Dr. Josef Kunkela Ph.D.

Webinar poświęcony będzie przedstawieniu funkcji nowego skanera wewnątrzustnego iTero Element 5D Plus oraz omówieniu możliwości korzystania z narzędzi cyfrowych w gabinecie.

Speaker Dr Josef Kunkela poruszy także tematy:

  • Skan cyfrowy to nie tylko narzędzie protetyczne. Odkryj możliwości diagnostyczne i komunikacyjne skanera iTero.
  • Jakie są możliwości delegowania zadań oraz sposoby zaangażowania całego zespołu w procesy cyfrowe praktyki.
  • Specyfika preparacji zębów i projektowania komputerowego przeznaczonego do druku 3D w porównaniu z projektowaniem CAD/CAM
  • Jakie są czynniki wpływające na dokładność osadzenia stałych uzupełnień protetycznych?
  • Omówienie opcji własnej i laboratoryjnej produkcji cyfrowej, oraz możliwości indywidualizacji drukowanych uzupełnień protetycznych 3D
  • Rożne możliwości uzupełnień z polimerów i innych materiałów stomatologicznych

Tribune Group GmbH is an ADA CERP Recognized Provider.
ADA CERP is a service of the American Dental Association to assist dental professionals in identifying quality providers of continuing dental education. ADA CERP does not approve or endorse individual courses or instructors, nor does it imply acceptance of credit hours by boards of dentistry. Tribune Group designates this activity for 1 continuing education credits.
This continuing education activity has been planned and implemented in accordance with the standards of the ADA Continuing Education Recognition Program (ADA CERP) through joint efforts between Tribune Group GmbH and Dental Tribune International GmbH.


Webinarium dostępne na żywo: 31/05/2021
Webinarium dostępne w archiwum do: 31/05/2024

Wykładowca

Dr. Josef Kunkela Ph.D.

DOŚWIADCZENIE

  • 2018 Ukończone studia podyplomowe doktoranckie Ph.D., rozprawa Dental Office Zarządzanie i Marketing (Uniwersytet Ekonomiczny w Pradze)
  • 2014 Członek zespołu koncepcyjnego SKYN
  • 2014 Członek międzynarodowego zespołu Digital Smile Design Master Team
  • 2014 Ambasador Akademii Stomatologii Cyfrowe
  • 2014 Członek MicroVision Grou
  • 2012 Założycielka KUNKELA CAMPUS
  • 2009 Mianowany prezydentem Czeskiego Towarzystwa Stomatologii CAD/CAM
  • 2004 Mianowany prezydentem Czeskiej Akademii Stomatologicznej
  • 2001 Mianowany wykładowcą zewnętrznym Katedry Protetyki Stomatologicznej na Wydziale Stomatologicznym Uniwersytetu Karola
  • 2000 Certyfikat biegłego sądowego w dziedzinie stomatologii
  • 1999 Uzyskanie specjalizacji drugiego stopnia w dziedzinie protetyki stomatologicznej
  • 1997 Założenie własnej prywatnej praktyki KUNKELA Clinic w Jindrichuv Hradec, Republika Czeska
  • 1996 Ukończenie specjalizacji I stopnia z zakresu stomatologii ogólnej
  • 1995 Stażysta na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Karola w Hradcu Králové, Republika Czeska.
  • 1993 Lekarz stomatolog w Donau Dental s.r.o., prywatna praktyka, Ceske Budejovice, Republika Czeska
  • 1993 Absolwent stomatologii na Pierwszym Wydziale Medycznym Uniwersytetu Karola, Praga, Republika Czeska
  • 1968 Urodzony w Varnsdorf, Republika Czeska2014 Ambasador Akademii Stomatologii Cyfrowe
  • 2014 Członek MicroVision Grou
  • 2012 Założycielka KUNKELA CAMPUS
  • 2009 Mianowany prezydentem Czeskiego Towarzystwa Stomatologii CAD/CAM
  • 2004 Mianowany prezydentem Czeskiej Akademii Stomatologicznej
  • 2001 Mianowany wykładowcą zewnętrznym Katedry Protetyki Stomatologicznej na Wydziale Stomatologicznym Uniwersytetu Karola
  • 2000 Certyfikat biegłego sądowego w dziedzinie stomatologii
  • 1999 Uzyskanie specjalizacji drugiego stopnia w dziedzinie protetyki stomatologicznej
  • 1997 Założenie własnej prywatnej praktyki KUNKELA Clinic w Jindrichuv Hradec, Republika Czeska
  • 1996 Ukończenie specjalizacji I stopnia z zakresu stomatologii ogólnej
  • 1995 Stażysta na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Karola w Hradcu Králové, Republika Czeska.
  • 1993 Lekarz stomatolog w Donau Dental s.r.o., prywatna praktyka, Ceske Budejovice, Republika Czeska
  • 1993 Absolwent stomatologii na Pierwszym Wydziale Medycznym Uniwersytetu Karola, Praga, Republika Czeska
  • 1968 Urodzony w Varnsdorf, Republika Czeska

Zapytaj eksperta

Zostaw odpowiedź