Webinariumna żywo
Śro, 17 Marzec
09:00 am CET Warszawa

Live Webinar: Implementacja cyfrowego przepływu pracy w praktyce.

Wykładowca: Dr. Alastair Smith

  Days
:
   Hours
:
   Minutes
:
   Seconds
Zarejestruj się teraz

proszę zaloguj się lub zarejestruj

Aby zarejestrować się na seminarium internetowe, musisz być członkiem naszej strony internetowej. Jeśli masz już konto, zaloguj się.

Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, prosimy o rejestrację. Rejestracja jest bezpłatna i zajmie tylko chwilę.

Zostań członkiem za darmo

inne strefy czasowe

Course date in other time zones

Los Angeles, USA

17 Mar, 01:00 AM

Mexico City, Mexic

17 Mar, 02:00 AM

New York, USA

17 Mar, 04:00 AM

London, United Kingdom

17 Mar, 08:00 AM

Berlin, Germany

17 Mar, 09:00 AM

Bucharest, Romania

17 Mar, 10:00 AM

Moscow, Russian Federation

17 Mar, 11:00 AM

Abu Dhabi, UAE

17 Mar, 12:00 PM

Islamabad, Pakistan

17 Mar, 01:30 PM

New Delhi, India

17 Mar, 01:30 PM

Bangkok, Thailand

17 Mar, 03:00 PM

Hanoi, Vietnam

17 Mar, 03:00 PM

Beijing, China

17 Mar, 04:00 PM

Philipines

17 Mar, 04:00 PM

Kuala Lumpur, Malaysia

17 Mar, 04:00 PM

Singapore

17 Mar, 04:00 PM

Taiwan

17 Mar, 04:00 PM

Hong Kong

17 Mar, 04:00 PM

Sydney, Australia

17 Mar, 07:00 PM

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Live Webinar: Implementacja cyfrowego przepływu pracy w praktyce.

Dr. Alastair Smith

Przedstawimy wam korzyści płynące z cyfryzacji swojej praktyki oraz jak wprowadzić najlepsze rozwiązania w zakresie cyfrowej pracy.

Przedstawimy wam korzyści płynące z cyfryzacji swojej praktyki oraz jak wprowadzić najlepsze rozwiązania w zakresie cyfrowej pracy oraz jakie korzyści i możliwości daje skaner wewnątrzustny iTero.

Cele i zadania – efekty edukacyjne:

  • Jak stosować i wprowadzać najlepsze rozwiązania dotyczące cyfrowej pracy
  • Poznanie korzyści i możliwości, jakie oferuje skaner wewnątrzustny iTero
  • Jakie możliwości może przynieść cyfryzacja praktyki
  • Jak najlepiej wykorzystywać narzędzia cyfrowe we współczesnej praktyce

Webinarium dostępne na żywo: 17/03/2021
Webinarium dostępne w archiwum do: 17/03/2024

Wykładowca

Dr. Alastair Smith

Dr Alastair studiował stomatologię na Uniwersytecie Bristolskim.
Następnie ukończył studia podyplomowe, zdobywając doświadczenie w praktyce stomatologicznej ogólnej, jak i szpitalnej, w tym na oddziałach stomatologii dziecięcej i chirurgii szczękowo-twarzowej. Ukończył także podyplomowe studia ortodontyczne w Guy’s Hospital, gdzie uzyskał tytuł magistra w dziedzinie ortodoncji (King’s College London) oraz został członkiem stowarzyszenia Ortodontycznego Royal College of Surgeons w Edynburgu. Aktywnie bierze udział w szkoleniach podyplomowych i regularnie uczestniczy w kursach i konferencjach krajowych oraz sam wykłada.

Dr Smith założył swoją pierwszą specjalistyczną praktykę w 2012 roku i skupiając się na wdrożeniu nowoczesnych technik cyfrowych w celu usprawnienia leczenia pacjenta i poprawy wyników klinicznych. Jego gabinet został pionierem w zakresie monitorowania wszystkich metod leczenia ortodontycznego. Jako praktyk, osiągnął status Invisalign Diamond poziomu II i leczy 80% swoich przypadków za pomocą nakładek prostujących Invisalign we wszystkich grupach wiekowych.

Poza pracą Alastair czas wolny spędza czas z rodziną, grając w tenisa, jeżdżąc na rowerze górskim lub nartach.

Zapytaj eksperta

Zostaw odpowiedź